CURS DE CERTIFICARE ÎN ROMÂNIA ÎN HIPNOZA ȘI HIPNOTERAPIA DE CONECTARE CU NIVELURILE SUPERIOARE DE CONȘTIINTĂ, ÎN HIPNOTERPIA MEDICALĂ, ÎN TERAPIA DE REGRESIE ÎN VIEȚI ANTERIOARE ȘI ÎN TERAPIA DE REGRESIE IN VIAȚA DINTRE VIEȚI, ÎN 2016

Avem plăcerea de a vă invita să participati la cursul de certificare în  hipnoza/hipnoterapia de conectare cu nivelurile superioare de conștiintă, în hipnoterapia medicală și în hipnoterapia spirituală (în terapia de regresie în vieți anterioare și în terapia de regresie în viața dintre vieți).

Acest curs este un curs complex, complet și ușor de înțeles, predat la standardele cele mai înalte existente în prezent la nivel modial de către Dr. Elena Gabor, un medic stomatolog român care locuiește în Statele Unite ale Americii de mai bine de 10 ani.

Dr Elena Gabor

Dr. Elena Gabor, CI, CMHt

Dr. Elena Gabor este un expert recunoscut pe plan mondial în terapia subconștientului, hipnoză, hipnoterapia medicală, hipnoterapia spirituală și în consilierea pentru dezvoltare personală. Ea este un instructor internațional de hipnoză cu certificări în hipnoterapie, hipnoterapie medicală, în hipno-coaching, în terapia de regresii în vieți anterioare și în consiliere de dezvoltare personală. Dr. Elena Gabor are o experiență de zece ani în domeniul hipnoterapiei, lucrând cu clienți și pacienți din întreaga lume și predând studentilor cursuri de certificare în Statele Unite și în Europa. Este autoarea cărții “Acasă la Arborele Vieții -Introducere în Știința subconștientului” ( http://www.farmamedia.com) și a mai multor manuale de specialitate. Dr. Elena Gabor predă sub egida a două asociații internaționale de hipnoză cu sediul în Statele Unite ale Americii și, în prezent, lucrează cu o echipă de medici români la crearea, în România, a unei asociații de hipnoză care va fi o extensie a uneia dintre asociațiile internaționale cu sediul din SUA. Toți participanții la cursul din România vor deveni automat membri ai acestei asociații românești. În curând, vor fi furnizate mai multe detalii pe această temă.

La absolvire, participanții vor primi următoarele diplome de certificare:

-Diploma de certificare în hipnoză și hipnoterapia de conectare cu nivelurile superioare de conștiință

-Diploma de certificare în terapia de regresie în vieți anterioare și în terapia de regresie în viața dintre vieți

-Medicii și psihologii vor primi și diploma de certificare în hipnoterapia medicală nivelul 1

Cursurile vor avea loc în 2016, în București și în Târgu-Mureș și vor fi predate în 3 module de către dr. Elena Gabor.

  • Primul modul este predat prin intermediul prezentarilor video create de dr. Elena Gabor special pentru acest curs, pe care fiecare participant le va primi prin email, pentru a permite participantilor să învețe într-un mod relaxat, în ritmul dorit, noțiunile teoretice de bază.  Intenția este de a facilita o aprofundare cîâ mai bună a materialului de studiu prezentat.  Acest modul se va desfășura între 15 aprilie-1 iunie 2016 pentru ca participanții la curs să nu se simtă împovărați de prea multe informatii primite deodată. Dr. Elena Gabor va fi la dispozitia cursanților pentru întrebări și clarificări prin intermediul skype, viber, facetime sau telefon. De asemenea, fiecare cursant va avea ocazia de a lucra pe problemele personale cu Dr. Elena Gabor pe parcursul a doua ședințe private, de câte 2 ore fiecare, via skype, viber sau prin telefon, pentru a deveni cât mai echilibrați la începerea lucrului cu clienții.  Nu se plătește nici o sumă adițională pentru aceste ședințe private.
  • Modulul 2 și 3 se vor desfășura pe perioada a 5 zile fiecare, în care se va continua predarea materialului cursului de către Dr Elena Gabor în România. Sub supravegherea acesteia, studenții vor avea ocazia de a aplica în practică cunoștințele acumulate, lucrând individual atât pe colegi cât și pe clienții furnizați de Dr. Elena Gabor, astfel încât fiecare cursant să aibă ocazia de a lucra pe cel puțin 7 cazuri.
  • Programul de predare pentru 2016 pentru modulul 2 și 3 este următorul:

București:  Modul 2: Iunie 23, 24, 25, 26, 27 de la 9.30 AM la 6PM

                     Modul 3: Iulie 21, 22, 23, 24, 25 de la 9.30 AM la 6PM

 Târgu-Mureș: Modul 2:  Iulie 7, 8, 9, 10, 11 de la 9.30 AM la 6PM

                          Modul 3: August  4, 5, 6, 7, 8 de la 9.30 AM la 6PM

Cursanții care nu pot veni in anumite zile la curs le pot recupera in cealaltă locatie.  

Prețul cursului de certificare

Pretul cursului este de 2495 de dolari, dar pentru România, pentru 2016 vă oferim prețul promoțional de 1600 de dolari (sau valoarea de 6500 RON). Prețul include manualul cursului. Pentru înscrierea la curs este necesara achitarea a jumatate din valoarea cursului până la data de 1 martie, iar până la începerea modulului 2, în 15 aprilie este necesar să se achite diferența. Participarea la curs se va face doar în baza achitării întregii sume.

Pentru a primi formularul de înscriere vă rugam trimiteti un email la adresa drelenagabor@yahoo.com.

 

Cine se poate înscrie la acest curs?

Întrucât hipnoza este o stare naturală prin care cu toții trecem în fiecare zi, iar una dintre cele mai obișnuite forme de hipnoză are loc atunci când ne uităm la televizor, Dr. Elena Gabor consideră că toți oamenii au dreptul de a învăța cum funcționează mintea și cum să-și folosească mintea în avantajul lor pentru dezvoltare personală și spirituală, și pentru a se videca.  Oricum, este cunoscut faptul că toate formele de hipnoză sunt, de fapt, auto-hipnoză. În lume, hipnoza și hipnoterapia fac parte din terapiile alternative, complementare și vindecarea holistică. Ca urmare, nici în lume și nici in România, nu există restricții în a obține aceste certificări legate de nivelul de pregătire academică a cursantului, în afară de a avea diploma de liceul, și de a nu avea probleme mentale severe (schizofrenie, personalitate disociativă, etc). Medicii și psihologii care vor absolvi acest curs, vor putea în 2017 să participe la nivelul următor de pregătire de specialitate în hipnoterapia medicală care se va adresa majorității specialităților medicale inclusiv psihiatriei. În România, exită deja oameni fără pregătire medicală sau psihologică, care s-au specializat în această abordare complementară a hipnozei și terapiei de regresie în vieți anterioare și care și-au descris cabinete private în care practică cu succes, deoarece nu există nici o lege care să interzică acest lucru.

 

TEMATICA CURSURILOR DE CERTIFICARE

 PARTEA 1. Principiile de bază ale hipnozei de conectare cu nivelurile superioare de conștiință. Metode de a ghida în acest gen de hipnoză.

  • Istoria hipnozei
  • Principiile de bază ale hipnozei și hipnoterapiei. Etica în ceea ce priveste aplicarea hipnozei
  • Ideile preconcepute legate de hipnoză
  • Introducere în niveluri de conștiință, știința subconștientului, corpul energetic și conexiunea dintre conștiință, minte și corp
  • Studii care arată beneficiile hipnozei și hipnoterapiei
  • Auto-hipnoza
  • Metode de ghidare în hipnoza de conectare cu nivelurile superioare de conștiință

PARTEA A 2-A. Structura ședinței de hipnoterapie pentru conectarea cu nivelurile superioare de conștiință

  • Tipuri de formulare folosite în cadrul ședintelor
  • Intervievarea și evaluarea clientului
  • Stabilirea țelurilor ședintei
  • Consilierea pre-hipnotică
  • Testele de sugestibilitate
  • Cum se poate face înregistrarea audio a ședinței de hipnoza/ hipnoterapie
  • Tonul și ritmul vocii
  • Metode de inducție și adâncire în starea de hipnoză pentru conectarea cu nivelurile superioare de conștiință, evaluarea nivelului de profunzime al stării de hipnoza, utilizarea răspunsurilor ideo-motorii
  • Tehnici și terapii folosite în starea de hipnoză pentru a facilita transformările dorite
  • Optimizarea convingerilor de la nivel subconștient (hipnoza de sugestie) pentru alinierea cu nivelul de gândire supraconstient (al eului superior). Modul de gândire de la nivel supraconștient.
  • Tehnici de readucere a clientului din starea de hipnoză
  • Consilierea post-hipnotică

PARTEA A 3-A. Crearea sugestiilor (sugestii directe, indirecte, incorporate, presupozitii, metafore) și a manuscrisului (în engleză “script”) ședinței de hipnoză . Introducere în tehnicile complementare folosite în starea de hipnoză, partea întâi:

  • Introducere în imageria dirijată (ghidată).
  • Studii de caz, ore de practică.

 

PARTEA A 4-A. Introducere în tehnicile complementare folosite în starea de hipnoză, partea a 2-a:

  • Regresia de vârstă
  • Regresia în vieți anterioare
  • Regresia în viața dintre vieți
  • Progresia de vârstă
  • Progresia în vieți viitoare
  • Tehnica de eliberare emoțională (EFT)
  • Terapia părților
  • Tehnici de programare neurolingvistică (NLP) folosite în hipnoza de conectare cu nivelurile superioare de conștiință

PARTEA A 5-A.  Introducere în tehnicile complementare folosite în starea de hipnoză, partea a 3-a: Hipnoterapia spirituală. Terapia de regresie în vieți anterioare și analiza regresiei (explorarea nivelului de existența de la nivel subconștient)

  • Metode de ghidare într-o viață anterioară/paralelă și explorarea momentelor relevante ale acelei existențe
  • Modul de formulare a întrebărilor și directivelor pentru explorarea unei vieți anterioare/paralele
  • Ghidarea pentru trecerea prin morții din viața anterioară/paralelă și eliberarea de corpul fizic al vieții anterioare/paralele
  • Reîntoarcerea în Lumină.
  • Hipnoanaliza vieții anterioare.
  • Tehnici de vindecarea prin intermediul subconștientului a traumelor, vulnerabilităților și a problemelor de sănătate asociate cu viața anterioară/paralelă explorată.
  • Identificarea lecțiilor pe care viața anterioară/paralelă le-a prezentat și integrarea lor în viața curentă.
  • Studii de caz, demonstrații practice, ore de practică.

 

PARTEA A 6-A. Introducere în tehnicile complementare folosite în starea de hipnoză, partea a 3-a: Terapia de regresie în viața dintre vieți. (explorarea nivelului de existență de la nivel supraconștient)

  • Evaluarea vieții anterioare împreuna cu ghizii și maeștrii spirituali în așa-zisele săli de întâmpinare. Comunicarea cu ghizii spirituali
  • Trecerea dincolo de Lumină și reintroducerea în realitatea ultimă
  • Eliberarea memoriilor vieții anterioare/paralele la Arborele Vieții (în memoriile akasice) și intrarea în starea de supraconștient
  • Explorarea universului ultim de existență de la nivel supraconstient la Arborele Vieții, la Râul Vieții și la Sursa Vieții
  • Reunirea temporară cu Sursa vieții-Vindecarea emoțională
  • Studii de caz, demonstrații practice, ore de practică.

 

PARTEA A 7-A. Introducere în tehnicile complementare folosite în starea de hipnoză, partea a 4-a

  • Identificarea și managementul starii de Channeling (în care se accesează informatii înțelepciunii universale)
  • Scrierea automată
  • Progresiile în vieți viitoare
  • Studii de caz, demonstrații practice, ore de practică.

 

PARTEA A 8-A. Aplicatii ale hipnozei de conectare cu nivelurile superioare de conștiință: Hipnoterapia pentru creșterea personală, partea întâi. 

  • Hipnoterapia pentru managementul stresului.
  • Hipnoterapia pentru:
  • Gândirea pozitivă
  • Încrederea în sine
  • Iubirea neconditionata de sine
  • Iertarea sinelui
  • Stima de sine și recunoasterea propriei valoari

 

PARTEA A 9-A. Aplicații ale hipnozei de conectare cu nivelurile superioare de conștiință: Hipnoterapia pentru creșterea personală, partea a 2-a. Managementul obiceiurilor nesănătoase :

  • Încetarea obiceiului de a fuma
  • Managementul greutății și eliminarea excesului de greutate

 

PARTEA A 10-A. Aplicatii ale hipnozei de conectare cu nivelurile superioare de conștiință: Hipnoterapia medicală.

  • Introducere în hipnoterapia medicală.
  • Hipnoterapia medicala pentru depășirea:
  • Depresiei
  • Anxietății
  • Insomniei
  • Coșmarurilor
  • Atacurilor de panică

 

PARTEA A 11-A. Aplicatii ale hipnozei de conectare cu nivelurile superioare de conștiință: Hipnoterapia medicala pentru:

  • Managementul durerii
  • Suport complementar în tratamentul cancerului
  • Colonul spastic
  • Pregatirea hipnoterapeutică de dinaintea operațiilor chirurgicale
  • Hipnoza pentru recuperarea postchirurgicală
  • Hipnoterapia pentru unele cazuri de infertilitate
  • Introducere în hipnoterapia pediatrică (Hipnopediatria)
  • Studii de caz, demonstrații practice, ore de practică.

 

PARTEA 12-A. Aplicații ale hipnozei de conectare cu nivelurile superioare de conștiință: Hipnoterapia pentru creșterea personală, partea a 3-a, pentru: 

  • Depășirea temerilor și a fricilor.
  • Depașirea sentimentelor negative (ura, mânie, gelozie, supărare, etc)
  • A deveni pozitiv în gândire și a perpetua sentimente pozitive
  • A lua decizii benefice
  • Îmbunătățirea relațiilor
  • Îmbunătătirea vorbitului în public
  • Îmbunătătirea memoriei, capacitătii de concentrare, creativității, învățării
  • Înbunătățirea performanțelor de orice fel (sportive, academince, la serviciu, etc.)
  • Studii de caz, demonstrații practice, ore de practică.

 

PARTEA A 13-A. Ședințe de grup și workshopuri. Studii de caz, demonstrații practice, ore de practică.

Workshopuri pentru:

  • a învăța auto-hipnoză
  • regresii în vieți anterioare
  • crestere personală
  • managementul stresului
  • managementul greutății, etc.

 

PARTEA A 14-A. Marketing. Studii de caz, demonstrații practice, ore de practică.

 

PARTEA A 15-A. Studii de caz, demonstrații practice, ore de practică. Absolvirea cursului. Petrecerea de absolvire

 

 

La absolvirea programului de pregatire participantii vor primi cele două diplome:

-Dilpoma de certificare în hipnoză și hipnoterapia de conectare cu nivelurile superioare de conștiință

-Diploma de certificare în terapia de regresie în vieți anterioare și în terapia de regresie în viața dintre vieți

-Medicii și psihologii vor primi și diploma de certificare în hipnoterapia medicală nivelul 1

Diplomele atestă nivelul de cunoaștere si abilitățile studentulului cu privire la materialul cursului. Competențele studenților vor fi evaluate pe întreaga durată a cursului.

 

Cerințele pentru obținerea diplomelor de certificare:

  1. Parcurgerea prezentărilor video din modulul 1 al cursului, care cuprind conceptele teoretice prezentate de Dr. Elena Gabor. Aceste videouri create special pentru acest curs de certificare vor fi furnizate participantilor pe perioada a 3 luni : 15 martie- 15 mai 2016.
  2. Prezenta în toate zilele de predare, inclusiv la partea practica, de lucru cu clientii și studiul materialului predat.
  3. Două ședinte private cu dr Elena Gabor înainte de curs pentru rezolvarea problemelor personale ale studentului, care vor avea loc online (prin skype, viber, facetime sau telefon)
  4. Realizarea studiilor de caz desemnate în timpul cursului
  5. Lectura obligatorile înainte de începerea cursului a cărților:

-“Acasă la Arborele Vieții” de dr. Elena Gabor  ( http://www.farmamedia.ro/acasa-la-arborele-vie-ii.html sau tel 0265-260326) si

-“Multe vieți mulți maești” de dr. Brian Weiss.

Lecturi suplimentare (nu sunt obligatorii, dar pot ajuta la o întelegere mai profundă a materialului cursului):

-“Călătoria sufletelor” de Michael Newton ,

-“Puterea prezentului” de Eckhart Tolle și

-“Poti să-ți vindeci viata” de Louise L. Hay (Iată filmul creat pe baza cărții tradus in românește https://vimeo.com/27705519)

Dacă doriți să aflați mai multe despre dr. Elena Gabor puteți să urmăriți următoarele videouri:

 

 

 

About Elena Gabor

drelenagabor@yahoo.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to CURS DE CERTIFICARE ÎN ROMÂNIA ÎN HIPNOZA ȘI HIPNOTERAPIA DE CONECTARE CU NIVELURILE SUPERIOARE DE CONȘTIINTĂ, ÎN HIPNOTERPIA MEDICALĂ, ÎN TERAPIA DE REGRESIE ÎN VIEȚI ANTERIOARE ȘI ÎN TERAPIA DE REGRESIE IN VIAȚA DINTRE VIEȚI, ÎN 2016

  1. Roxana says:

    se poate plati si in rate?

    Like

Leave a comment