Ce incearca sa ne spuna problemele de sanatate cu care ne confruntam?

Astazi am lucrat cu un pacient care are cardiomiopatie si fibroza pulmonara si care mi-a spus ca toata viata lui a facut cu usurinta raceli asociate constant de tuse. A fumat 12 ani si a renuntat la fumat acum 40 de ani. Medicul i-a spus ca nu de la fumat a facut aceste afectiuni si tind sa fiu de acord cu el. Barbatul a fost foarte atletic si sanatos toata viata, a jucat tenis pina acum 2 ani de cateva ori pe saptamina, iar acum merge in scaun cu rotile pentru ca are mari dificultati in a respira, capacitatea pulmonara fiind-ui redusa drastic.
A tinut tristete in el de-a lungul vietii datorita unor situatii din familie, creand astfel blocaje la nivelul centrului energetic al inimii care hraneste organele din cutia toracica, contribuind astfel la creearea acelor boli. Cu siguranta ca si centru energetic al gitului i-a fost afectat. In plus, sunt convinsa ca venise cu vulnerabilitate la acel nivel de cind si-a inceput viata, care se manifestau prin acele raceli pe care el le avea de mic.
Faptul ca ai o problema care se tot repeta la nivelul unui organ sau sistem este un semnal clar ca trebuie sa investighezi sursele problemei care se afla in subconstient (legate de ceea ce oamenii numesc vieti anterioare.)
Daca acest om ar fi facut regresii pentru a accesa cauzele acelor probleme repetate eu nu cred ca el ar fi ajuns astazi sa aiba aceste probleme.
Ce invatam din toate acestea? Ca trebuie sa ne ascultam corpul si subconstientul care incearca sa ne comunice unde sunt problemele, si de cum apar sa le adresam prin terapia subconstientului. Trebuie de asemenea sa ne imbunatatim sentimentele fata de situatiile vietii, sa avem doar iertare si iubire neconditionata pentru toti si toate. Sentimentele negative ne costa prea mult si pot inrautati vulnerabilitatile pe care deja le avem in constiinta si la nivel energetic.  
Iubire neconditionata si redescoperirea de sine ar trebui sa se numere printre prioritatile fiecarui om!
Mai multe detalii gasiti in cartea mea “Acasa la Arborele vietii” http://www.farmamedia.ro/acasa-la-arborele-vie-ii.html
Va stau la dispozitie cu sedinte celor care aveti nevoie via skype, prin telefon sau in persoana in Los Angeles.
Cu iubire,
Dr. Elena Gabor, Instructor de hipnoterapie
drelenagabor@yahoo.com
Copyright © Elena Gabor
Advertisements

About Elena Gabor

drelenagabor@yahoo.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s