NEREZOLVAREA PROBLEMELOR DIN VIETILE ANTERIOARE POATE DUCE LA RECREAREA ACELORASI AFECTIUNI MEDICALE

DESCRIERE DE CAZ 

Femeie de 30 de ani.

Se simtea tristă, uneori deprimată, capricioasă, nu facea sport și se îngrasase. Avea crize de astm și obişnuia să nu-şi împărtășească sentimentele cu oamenii din jur. Nu se simtea încrezătoare în sine sau în felul în care arata și era foarte critică cu sine însăşi. A mărturisit că aproximativ 70% din procesul ei de gândire era negativ. A experimentat sentimente de furie față de tatăl ei pentru faptul că acesta era mereu plecat, pentru că mințea și pentru că el nu a fost niciodată alături de ea pe perioada copilăriei și adolescenţei. El a părăsit-o pe mama ei și pe ea când clienta era la vârsta adolescenţei. Mai târziu, tatăl ei și-a exprimat regretul pentru comportamentul său, dar lucrul acesta nu a schimbat sentimentele clientei mele faţă de el. Recent, de ziua ei, femeia a primit o felicitare de la tatăl ei și s-a supărat din nou foarte tare pe el. Atunci când cineva îi pune o întrebare legată de tatăl ei, ea se supără, e vizibil deranjată și rămâne în acea stare pentru o lungă perioadă de timp.

Sesiunea 1: În timpul primei sesiuni de hipnoterapie am folosit sugestii pozitive pentru a optimiza procesul ei de gândire, pentru a învăţa să se iubească și să se accepte necondiționat, să îşi ierte tatăl, să comunice ceea ce simte într-un mod pozitiv și să aleagă să aibă gânduri și sentimente pozitive.

 Sesiunea 2: Sedintă de regresie hipnotică

De la prima ședintă clienta simțitea că avea mai multă iubire pentru ea și că a devenit mai pozitivă în gândire, însă continua să simtă furie față de tatăl ei.

Am ghidat clienta să acceseze sursele mâniei și resentimentelor pe care le simțea față de tatăl ei, a sentimentelor de abandon și a lipsei de încredere. În regresie, clienta a revizuit diverse evenimente din viața ei actuală în care tatăl ei i-a fost alături, încerca să vorbească cu ea, dar ea era cea care îi întorcea spatele și nu îl asculta. Ea nu şi-a arătat niciodată emoțiile față de el, nu i-a vorbit niciodată despre sentimentele ei faţă de el, cu excepția reproşurilor pe care i le-a făcut că nu a fost alături de ea.

Apoi, clienta s-a văzut într-o viață anterioară ca o femeie care se plimba pe o plajă, părea fericită, foarte liniștită și se bucura într-adevăr de acea plimbare. Această femeie locuia într-o casă albă pe plajă. Îi plăcea să picteze, casa ei era plină de picturi făcute de ea. Unele erau foarte frumoase, peisaje şi imagini cu oceanul, iar altele erau triste și întunecate. Ea locuia în acea casă cu soțul ei. Acesta avea în casă un birou și o cameră plină cu cărți, dar nu era acasă, era plecat adesea, ceea ce o făcea pe clienta mea foarte nefericită şi tristă.

După aceea, acțiunea s-a mutat la o scenă într-un restaurant, unde cei doi luau cina. Soțul ei părea că o iubeşte foarte mult, era foarte afectuos cu ea, dar ea avea sentimente contradictorii. Pe de o parte, era foarte fericită că el era acolo dar, pe de altă parte, era supărată pentru că el era plecat foarte mult timp și știa că foarte curând avea să plece din nou. Era o femeie care cânta în acel restaurant, iar în momentul acela interpreta un cântec trist care îi plăcea clientei mele. Soțul ei era foarte cald și iubitor față de ea, dar ea nu putea să-și exprime sentimentele, să vorbească cu el și să-i spună ce avea pe suflet.

Apoi clienta s-a văzut într-un alt episod, în care se plimba într-un parc cu soțul ei şi era însărcinată. Pe ea o durea spatele, aşa că s-au îndreptat spre mașină. Cu ei se mai afla o femeie în vârstă, mama ei. Aceasta s-a așezat cu ea în partea din spate a mașinii și i-a spus că totul va fi bine și că ea o va ajuta cu îngrijirea copilului. În continuare, s-a văzut după naștere cu gemenii ei, o fată și un băiat. Atât ea cât și soțul ei erau foarte fericit.

La accesarea ultimelor evenimente din acea viata, clienta s-a văzut într-un pat, cu copiii ei adolescenți ţinându-o de mână şi spunându-i că o să treacă peste acel moment. Ea știa că nu va fi aşa pentru că se simțea extrem de obosită. Avea cancer pulmonar, iar soţul ei murise deja cu 10 ani mai devreme într-un accident de mașină. Era foarte mândră de copiii ei frumoși. Fata era mai sensibilă şi erau foarte apropiate. Băiatul era mai independent și moştenise pasiunea ei pentru pictură. Clienta mi-a spus că îl visa pe soțul ei foarte des, ca și cum o aștepta să moară și să se reîntâlnească. Mai era un bărbat acolo cu ei, un bărbat care o iubea și dorea să se căsătorească cu ea, dar ea nu avea aceleaşi sentimente pentru el. Acel bărbat se înţelegea foarte bine cu copiii ei, de aceea ea decisese să se căsătorească cu el, pentru ca el să aibă grijă de ei după moartea sa. Când a murit, ea nu a părăsit planul fizic al pământului. Soțul ei o aștepta acolo și au rămas împreună în spaţiul eteric al Pământului pentru a avea grijă de copiii lor de la acel nivel. Ea a observat că, cu trecerea timpului, fiica ei se descurca foarte bine, iar cel de-al doilea soț a avut grijă de copiii ei aşa cum promisese. La un moment dat, fiul ei a început să bea alcool în exces și tatăl vitreg l-a internat într-un centru de reabilitare pentru a-l ajuta. Clienta era mulţumită de felul în care trăiau copiii ei și s-a văzut din nou împreună cu primul ei soț, ca suflete, plimbându-se pe aceeași plajă unde mergeau atunci cand erau în corpurile lor fizice și locuiau pe plajă. La finalul sesiunii, s-a văzut pe ea împreună cu primul ei soț, fiind foarte fericiți și aflându-se pe o barcă.

 

Analiza regresiei:

Sesiunea durase deja două ore și 15 minute și a trebuit să-i pun capăt, deşi mi-ar fi plăcut să văd ce altceva ar mai fi accesat clienta. Am întrebat-o ce paralelă observă cu viața ei actuală şi și-a dat seama că tristețea și mânia pe care le simţea față de tatăl ei erau similare cu sentimentele față de soțul ei în acea viață anterioară, pentru că ambii plecau în mod constant și nu îşi petreceau prea mult timp cu ea. Din această perspectivă, tatăl ei a continuat, practic, comportamentul soțului ei din viața anterioară pentru a-i resuscita sentimentele vieții trecute (deciziile acestea, în legătură cu rolurile pe care le jucăm în diverse vieți, se iau inainte de încarnare). Sentimentele clientei mele erau aceleași, precum și dificultatea ei în a-şi exprima emoțiilor într-un mod pozitiv – acumulând frustrări şi apoi devenind furioasă ( atitudine care duce la crearea de blocaje in chakra gâtului si inimii, ambele fiind resposabile de hranirea cu energie vitala printra altele a aparatului respirator). Interesant este că, în acea viață anterioară, ea a murit de cancer pulmonar (care implică blocaje serioase le nivelul chakrei comunicării, chakrei gâtului și a inimii), iar in aceasta viață are, de asemenea, o vulnerabilitate a sistemului pulmonar și imunitar, care se manifestă prin crize de astm. Va fi interesantă monitorizarea cazul ei pentru a vedea dacă astmul se va ameliora ca urmare a acestei sesiuni. Ea luase cu ea, în viața ei actuală, din viața trecută furia și tristețea pe care nu și le rezolvase (dovadă cancerul pulmonar). Am întrebat-o dacă ar fi dispusă să îl ierte pe soțul ei din acea viață din trecut pentru că o lăsa mereu singură și să îl ierte și pe tatăl ei pentru că a făcut același lucru în această viață (pentru a o face conștientă de problemele ei nerezolvate). A fost de acord și şi-a dat seama că aceasta era lecția pe care trebuia să o învețe din viața ei anterioară. S-a simțit mai bine după sesiune și a spus că, odată cu această nouă perspectivă, va fi mult mai ușor pentru ea să-şi înţeleagă tatăl și rolul jucat de el şi să-și schimbe sentimentele față de el. Ea a realizat că trebuie să renunţe la furie, resentimente și sentimentul de abandon și să le înlocuiască cu sentimente de iubire necondiționată pentru a putea să se vindece si să evolueze atât ca om cât si ca suflet/ conștiintă.

Cu drag,

Dr. Elena Gabor, Instructor de Hipnoza/hipnoterapie medicala, pentru dezvoltare personala si spirituala

Autoarea cartii “Acasa la Arborele Vietii” http://www.hypnosisinmedicine.com/ro/magazin-online/carti/

Pentru mai multe despre hipnoza si hipnoterapie  http://www.hypnosisinmedicine.com/ro/

Pentru inscriere la cursurile de certificare în hipnoza/hipnoterapie, hipnoterapie medicala si spirituala (terapia de regresii in vieti anterioare, analiza regresiei si regresia in viata dintre vieti); https://www.hypnosisinmedicine.com/ro/training-de-certificare-hipnoza-regresii-in-vieti-anterioare/

Pentru o inregistrare gratuita de relaxare, somn linistit si gandire pozitiva http://www.hypnosisinmedicine.com/ro/descarca-gratuit/

.

Abonarea la canalele Youtube ale Dr. Elena Gabor se face pe:

https://www.youtube.com/channel/UC9w7OkAx5Gitg7JaC0myd4w/videos

https://www.youtube.com/channel/UCRvqE1OxJmnU81i6jxkUWdA

Cu drag,

Dr. Elena Gabor, CI, CMHt
Hypnotherapy Instructor
Author of “Home at the Tree of Life”
310-614-9919

www.drgabor.com
Dr Elena Gabor Medical Hypnotherapy
www.youtube.com/ DrElenaGabor
www.twitter.com/DrElenaGabor

 

Advertisements

About Elena Gabor

drelenagabor@yahoo.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s