Studii de Caz de Hipnoterapie și Terapia de Regresie în Vieţi Anterioare

TRIUMFUL SPIRITULUI UMAN ASUPRA LIMITARILOR VIEȚII FIZICE

CAZUL 1 – Bărbat in varsta de aproximativ 30 de ani cu cancer de colon, carcinom, stadiul 3. Am avut 3 sesiuni de hipnoterapie.

Cancerul a fost detectat cu 2 ani înainte de sesiunile de hipnoterapie. Pacientul a trecut prin mai multe runde de chimioterapie şi radioterapie. Ca urmare, se părea că cancerul a dispărut, dar medicii au descoperit mai târziu că boala a recidivat şi afecta şi alte organe, cum ar fi ficatul. Când am avut prima sesiune, clientul trecea printr-o altă rundă de chimioterapie. Se simțea pierdut, trist și deprimat. Dormea toată noaptea (opt ore pe noapte) dar cu toate acestea se simțea fara energie dimineața. El descria că avea o dietă sănătoasă.

 Sesiunea 1. Am folosit hipnoterapie si imagerie dirijata pentru vindecare / scriptul „Relaxare progresivă cu lumină” pentru a-l ghida în hipnoză, punând accent pe lumina albă (lumina care vindeca la nivel subconstient) care îi infuzează campul energetoc, toate organele şi glandele, în special zonele în care a avut sau avea cancer. Apoi l-am ghidat în Lumină, in starea de constientizarea de la nivel supraconstient și i-am sugerat să rămână in acea stare pentru a se încărca cu lumină / energie pozitiva de vibratie inalata care vindecă, în scopul de a-și reconstrui câmpul energetic. De asemenea, i-am administrat sugestii pentru vindecare, pozitivitate, optimism, crearea unei relatii armonioase cu sinele (iubire neconditionata de sine, iertare de sine, încrederea în sine, respect față de sine, etc.), oferindu-i inregistrarea audio a sedintei. I-am mai oferit înca o înregistrare audio a unei sedinte de hipnoterapie pentru depășirea tristeții și a depresiei, pentru practică la domiciliu, atât înainte de culcare cât și în timpul zilei.

 Sesiunea 2.  Clientul a declarat că a devenit mai pozitiv şi calitatea somnului i s-a imbunatatit. Pe parcursul terapiei de regresie la rădăcinile cauzale ale bolii sale, pacientul a accesat o viață din trecut în care era un tânăr om de afaceri care lucra într-o companie în domeniul comerţului şi era foarte stresat la locul de muncă. Trebuia să concedieze pe cineva, a avut o întâlnire cu acea persoană și acea persoană l-a înjunghiat în zona abdominală. Ca urmare, el a murit. Apoi, s-a văzut pe sine ca o ființă transparentă care călătorea într-un grup departe de Pământ. Se simțea liber.

În continuare, s-a văzut în războiul civil din SUA ca un soldat tânăr într-un pat de spital, așteptând să îi fie amputat un picior.

După aceea, s-a văzut predând unor copii istorie cu mare mândrie, cu încredere în sine, având sentimente pozitive despre experiența sa din războiul civil. Pacientul nu a permis ca experiența din război să-l marcheze într-un mod negativ. De fapt, l-a făcut mai puternic şi l-a apropiat mai mult de adevărata sa natură.

Analiza regresiei: Vulnerabilitatea campului energetic rezultată în urma injungherii in viata trecuta a contribuit la crearea cancerului in aceeasi zona in aceasta viata. De asemenea, amputarea piciorului în cealalta viata anterioara i-a creat vulnerabilitatea in partea inferioara a campului eneregtic, care i-a debalansat partea mijlocie a acestuia. O altă lecţie a fost că nu trebuie să permite cancerului să definească cine este el sau să-i diminueze încrederea și natura pozitivă; că spiritul uman triumfă asupra oricăror limitări fizice. A invatat sa se simta in viata sa actuala ca acel profesor de istorie si sa extraga doar ceea ce este pozitiv din viata.

La finalul sedintei i-am oferit o înregistrare audio de hipnoterapie medicala pentru vindecare.

Sesiunea 3. Cu toate că l-aş fi putut ajuta pe acest pacient să exploreze mai multe dintre cauzele problemelor sale de sănătate, el a ales să facem o sesiune de hipnoza de sugestie și NLP (programare neurolingvistică) pentru îmbunătăţirea creativităţii şi a concentrării. Profesia sa cerea foarte multă creativitate. Ca urmare, am creat pentru el in timpul ședintei o înregistrare audio pentru îmbunătățirea creativității, capacității de concentrare, pentru pozitivitate, încredere în sine și conectare la Sursa de pozitivitate, creativitate și vindecare.

fleur-de-lil1

CAZUL 2 – Clientă cu o tumoare a nervului median pe antebrațul drept, tumoare care a fost îndepărtată chirurgical cu un an și jumătate înainte de sesiunea noastră. Ca urmare a procedurii chirurgicale, nervul median a fost afectat, iar pacienta şi-a pierdut sensibilitatea la atingere în degetul mare, arătător și degetul mijlociu de la mâna dreaptă. Nu putea să-și mişte cele 3 degete foarte bine și simțea că nu are suficientă putere în ele. Am făcut 3 sesiuni de hipnoterapie/terapia subconștinetului.

 Sesiunea 1. I-am indus clientei starea de hipnoză prin utilizarea scriptului „Relaxare progresivă cu Lumină”, punând accent pe lumina albă, care vindeca, care să treacă prin întregul ei braț drept și nervul ei median, deschizând toate meridianele energetice ale brațului până la mână și varful degetelor. I-am sugerat să-și imagineze că lumina îi curge prin nervul median, impulsurile nervoase fiind propagate în mod corespunzător şi ajungând până la vârful degetelor. I-am sugerat să-și imagineze că degetele îşi recapătă abilitățile lor normale de a percepe stimulii tactili. I-am sugerat să-și imagineze că lumina o ajută ca degetele ei să devină mai puternice, și că întregul ei braț drept este făcut din lumină albă. După sesiune, clienta a spus că, în timpul meditaţiei ghidate pentru vindecare cu lumină albă, a simţit senzații de furnicături puternice şi căldură prin tot brațul drept precum și prin degetele de la mâna dreaptă și, de asemenea, prin degetul mare. După ce am condus-o în starea de supraconstient, în Lumină, i-am sugerat să meargă la sursele problemelor sale de sănătate, pentru a găsi rădăcinile cauzale ale tumorii.

Clienta a accesat o viață în care era soldat. Acesta a fost rănit la același braț în care ea a avut tumora în viaţa actuală. Ca urmare a rănii, soldatul a dezvoltat o infecţie şi gangrenă în brațul drept, suferind mai multe proceduri de amputație până spre zona umerilor. Lecția pe care acea viața i-a oferit-o a fost să înveţe iertarea și iubirea necondiționată pentru sine și oamenii care au rănit-o ca soldat.

Într-o altă viață, clienta s-a născut în Africa fără brațul drept și a rămas fără părinți. Ea a trăit o viață în sărăcie. A ajuns să trăiască cu câini într-un hambar, mâncând din hrana pe care câinii o primeau. Oamenii o tratau ca pe un animal şi o băteau. A fost o viață foarte traumatizantă și dureroasă, iar ea murit tânără. Lecția de desprins din această viață a fost din nou iertarea și iubirea necondiționată pentru ea și pentru cei care au maltratat-o.

Într-o altă sesiune, clienta s-a văzut pe sine însăși în postura de medic chirurg care opera alte persoane. S-a văzut efectuând o procedură chirurgicală în care a deschis pieptul unui pacient. Ea era şeful echipei chirurgicale. De asemenea, se afla într-o relație homosexuală cu o altă femeie și a avut probleme de identitate sexuală în acea viață. A simţit că a murit sub un copac și că dintr-o dată Lumina a venit peste ea și ghizii ei a luat-o în Lumină. Lecția învăţată a fost să fie ea însăși în toate situațiile, să se elibereze de convingerile limitative și să creadă în forţele proprii şi în capacitatea ei de a-şi atinge obiectivele.

Clienta a mai accesat o altă viață în care era un marinar foarte liniștit, care se bucura cu adevărat de ocean. Se simțea echilibrat şi împăcat când se afla pe ocean și se bucura de acea viață. Sentimentele pe care clienta le-a avut în ipostaza de marinar au fost foarte pozitive și pașnice. Clienta a accesat Lumina şi Arborele Vieții și a vorbit cu îndrumătorii ei spirituali. Lecția pe care această din urmă viață i-a oferit-o a fost că acele sentimentele de pace, pozitivitate și echilibru sunt sentimentele pe care ea ar trebui să le perpetueze în această viață; că ar putea să aleagă să se simtă la fel ca și marinarul; să navigheze prin viață el, că acel marinar este ea, este o parte a ei– este un aspect al sinelui său.

Analiza regresiei: prima viață anterioară accesată i-a prezentat sursa vulnerabilitatii ei energetice in bratul drept datorita gangrenei si amputarilor repetate experimentate in acea zona precum iar viata in carea se nascuse fara brat drept, denota un blocaj energetic puternic in acea zona manifestat fizic in modul respectiv.

De fiecare dată când am avut sesiuni de hipnoterapie cu această pacientă, pe măsură ce am ghidat-o în hipnoza folosind relaxarea progresiva cu lumină, ea a simțit lumina albă care vindecă curgându-i prin braț, mână și degete, deschizându-i meridianele energetice. I-am oferit înregistrări audio de hipnoterapie medicala si imagerie dirijata pentru vindecare, pozitivitate, încredere și iubire necoditionata de sine și îmbunătățirea calității somnului.

După ce a început sesiunile de hipnoterapie a început să aibă mai multă putere în brațul drept și în degete, iar acum este în stare să facă activități pe care nu le putea face înainte. Medicii ei au fost surprinși de progresul pe care l-a făcut, dar mai ales de faptul că acum putea să-și miște degetul mare deşi, după operaţie, ei considerau că ea nu îl va mai putea mişca.

fleur-de-lil1

CAZUL 3 Clientă care a dorit să experimenteze procesul de regresie în vieţi anterioare.

In timpul sedinței, dupa ce am condus-o în starea de hipnoză, în Lumină şi dincolo de ea pentru a intra în starea de supraconştient, i-am cerut să meargă la sursele problemelor cu care se confrunta în această viață. Clienta s-a văzut în ipostaza unui soldat în Anglia în anii 1400. O clădire s-a prăbușit şi soldatul a fost prins sub grinzi foarte grele. El a strigat după ajutor, dar nimeni nu l-a auzit; nu mai era nimeni în jur. Picioarele lui au fost grav rănite. În acea viaţă ca soldat, clienta s-a simțit blocată și în cele din urmă a murit acolo. Clienta a recunoscut acele sentimente, îi erau foarte familiare. Se simțise blocată întreaga sa viață actuală.

Am continuat sesiunea cu tehnici de iertare și de iubire necondiționată pentru acea versiune anterioară / paralelă a ei și i-am administrat sugestii corespunzătoare pentru a înlocui convingerile limitative legate de acea experiență.

Clienta a fost surprinsă și uimită de această călătorie de descoperire de sine iar sentimentul de a fi blocata i-a disparut dupa regresie.

fleur-de-lil1

Mai multe despre hipnoterapie puteti citi pe:

http://www.hypnosisinmedicine.com/ro/

Mai multe studii de caz de acest gen puteti citi in cartea “Acasa la Arborele Vietii” ale carei prime capitole le puteti citi pe:

http://www.hypnosisinmedicine.com/ro/magazin-online/carti/

Cei interesati de cursurile de hipnoterapie puteti gasi detalii pe:

http://www.hypnosisinmedicine.com/ro/training-de-certificare/

screen-shot-2017-02-16-at-10-22-10-pm-e
Cu drag,
Dr. Elena Gabor, CI, CMHt
Hypnotherapy Instructor
Author of “Home at the Tree of Life”
310-614-9919

www.drgabor.com
www.facebook.com/pages/Dr-Elena-Gabor-Medical-Hypnotherapy
www.youtube.com/ DrElenaGabor
www.twitter.com/DrElenaGabor

About Elena Gabor

drelenagabor@yahoo.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment