Ce este terapia prin regresie în vieţi anterioare?

Ce este terapia prin regresie în vieţi anterioare?

Terapia prin regresie în vieți anterioare și analiza regresiei se bazează pe conceptul că conștiința supraviețuiește morții fizice, că procesul de evoluție a sufletelor se produce pe parcursul mai multor vieți și că diferitele vieți ale unui suflet pot avea influențe una asupra celeilalte. Traume, temeri și vulnerabilități dintr-o viaţă anterioară se pot manifesta în viața actuală ca simptome, boli, temeri, diverse comportamente, etc. Acest concept implică, de asemenea, faptul că talentele, abilitățile și aptitudinile noastre actuale au fost dobândite prin multe vieți de practică.

Terapia prin regresie în vieți anterioare și analiza regresiei este o abordare care utilizează legătura cu nivelele superioare ale conştiinţei prin hipnoză pentru a descoperi experiențe din viețile trecute în scopul de a rezolva provocările din viaţa actuală. Această metodă ajută la identificarea și rezolvarea radacinilir cauzale ale problemelor și afecţiunilor de sănătate din viața actuală, prin accesarea provocărilor sau traumelor inițiale şi înlăturarea sentimentele negative asociate cu acestea. Prin acest proces, clienţii descoperă lecții semnificative pe care le pot aplica în viața lor actuală.

Uneori, prin regresia în vieți anterioare, clienții se pot întoarce într-o viață frumoasă, de unde pot învăţa ce fel de sentimente ar trebui să nutrească şi în viața lor actuală, cu alte cuvinte le poate fi prezentate vieți care sa reprezinte solutia problemelor lor. Este un proces de învățare atât pentru nivelul conștient cât și pentru nivelul subconștient al minții, un proces care poate accelera vindecarea, creșterea spirituală și să ofere o perspectivă mai clară asupra vieții.

Regresia în vieți anterioare este, de asemenea, un proces care contribuie la creșterea noastră spirituală și ne ajută să găsim un echilibru între aspectul fizic și non-fizic al ființei noastre. Ne pune în ipostaza de a analiza un alt aspect al sufletului nostru, o fațetă diferită a ceea ce suntem, adica eul nostru din trecut care a trăit trauma inițială, cu scopul de a reflecta ca o imagine in oglina sentimente familiare și de a ne da posibilitatea să înțelegem de ce le simţim și, de asemenea, să le rezolvăm. Este un proces de învățare care poate produce o schimbare în conștiința şi gândirea noastră, îndreptându-ne astfel spre pozitivitate, iubire necondiționată, compasiune și optimism.

Uneori copiii îşi amintesc viețile trecute, sau viețile trecute pot apărea în vise, chiar în vise recurente sau uneori în coșmaruri.

Déjà-vu-urile ar putea fi şi ele reflexii ale unor experienţe din vieţi anterioare.

În timpul regresiei într-o viață anterioară, ambele niveluri ale conştiinţei sunt active, mintea conștientă fiind un observator al experienței din trecut, fiind capabilă să o compare cu viața actuală.

Accesarea informatiilor din vietile anterioare depinde de cât de profund se conectează persoana cu viața anterioară pe care o acceasează in timpul regresiei și cât de mult își inhibă aspectul critic al minții conștiente, menținându-l în starea de observator.

Regresia în vieți anterioare este un proces de auto-explorare care ajută oamenii să își îmbunătăţească conștientizarea de sine, legătura cu nivelurile superioare ale conștiinței lor (cu sinele lor subconștient și supraconştient). Îi ajută să înțeleagă că propria lor conștiință este pe deplin responsabilă pentru experiențele lor fizice și emoționale și, în cele din urmă, pentru viața lor.

About Elena Gabor

drelenagabor@yahoo.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s