Cum te poate regresia în vieți anterioare ajuta sa-ți întemeiezi o familie și să-ți înțelegi tendintele si obsesiile

Clientul a dorit să facă o regresie în vieţi anterioare. Avea probleme cu banii, simțea că nu are suficienți bani. Făcea bani și îi pierdea prin investiții. A considerat că nu-și permite să întrețină o familie, așa că a rămas singur.

Sesiunea 1. În această şedinţă, clientul a accesat o viață în care a fost fermier şi a avut o soție și un copil, pe care a simţit că nu îi poate întreţine. Copilul lui s-a îmbolnăvit, așa că a mers să-şi caute un loc de muncă într-un oraș din apropiere, cu scopul de a obține mai mulți bani pentru a-şi salva copilul. Nu a făcut suficienţi bani și, între timp, copilul său a murit. Clientul a recunoscut că încă funcționeazădupă aceleași tipare de gandire în viața actuală, încercând să facă mai mulți bani dintr-o dorință inconștientă care atunci a realiza t ca era de fapt de a salva copilul din viata anterioara. În acea viață din trecut el a simțit vinovăție și rușine pentru că nu a fost în stare să aibă grijă de familia lui. Nu s-a întors la soția sa pentru o lungă perioadă de timp, dar ea l-a iertat.

Pacientul a recunoscut modul în care viața lui actuală este o oglindă a vieții sale din trecut, datorită faptului că pune prea mult accent pe securitatea financiară, pe a face bani, pe a-i investi, iar apoi îi pierde. În opinia mea, motivul pentru care pierdea banii în mod repetat era pentru a ajunge din nou de unde a plecat şi a o lua de la capăt, pentru a găsi explicaţia care stă în spatele obsesiei lui pentru bani, pentru că altfel nu ar fi fost conștient de faptul că există o problemă.

În viața noastră actuală, încă ducem aceleași lupte pe care le-am dus şi în viețile anterioare fără să ne dăm seama.

Sesiunea 2. După prima sesiune, clientul a început să devină mai conștient de dorința sa de a-şi asuma rolul de cap de familie. Pe parcursul celei de a doua sesiuni de regresie, el s-a văzut pe sine însuşi ca un om caretrăia într-o zonă izolată cu fiul său adolescent. Se simțea singur acolo doar cu fiul său, cu toate că aveau o relație bună. Soția lui murise şi nu şi-a dorit să aibă pe nimeni altcineva în viața lui. Se întreba adesea dacă a făcut o treabă bună în creşterea băiatul lui. Simțea că ceilalți oameni / comunitatea îl învinovăţeau pe el pentru moartea soției sale. De aceea a decis să trăiască izolat. Cu toate astea, nu voia ca fiul său să aibă aceeaşi soartă ca el, îşi dorea ca fiul său să găsească pe cineva. În continuare, el se vede la nunta fiului său. Era foarte fericit pentru fiul său și soția acestuia. Nunta a avut loc la casa lor, care era o cabană, iar familia ei era foarte placută. Mai târziu, fiul său a avut un copil. Clientul meu s-a văzut pe sine însuși ţinându-şi nepotul în braţe și a simțit cât de minunat este să ai un copil mic şi să simţi dragostea pentru acel copil. Apoi, fiul său a avut mai mulți copii, iar clientul s-a vazut implicat în creșterea nepoților săi. Familia lui îl iubea foarte mult. Se simțea bine să fie implicat în creșterea copiilor și în viaţa socială. Se pare că în acea viață, şi-a învins reticența inițială de a se angaja în relaţii cu alte persoane. A murit înconjurat de familia sa și dragostea lor. Lecțiile din această viață anterioară au fost că era în regulă pentru clientul meu să-şi înceapă o familie, că era capabil să susțină o familie, să le ofere ce-şi doresc, să-şi crească copiii și nepoții într-un mod plăcut și să aibă o viață frumoasă împreună. Această regresie l-a ajutat pe el ca suflet să-și amintească cum este să ții un copil în brațe, să-ţi iubeşti copilul și nepoții și să ai o familie mare. După această sesiune, ezitările clientului meu cu privire la întemeierea unei familie au dispărut, devenind mai deschis şi entuziast la ideea de a-si întemeia o familie.

Advertisements

About Elena Gabor

drelenagabor@yahoo.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s