Ce putem învăța din tragediile vieții?

Am aflat și eu de ceea ce s-a întâmplat la București, la Clubul Colectiv. Sunt lucruri în viață care pot fi evitate, dar, din păcate, la ceea ce s-a ajuns acolo este o realitate foarte dură pentru toată lumea și mai ales pentru familiile și prietenii celor care au trecut în realitatea nonfizica.

Nicolae Tesla a spus candva: “Daca vrei sa intelegi universul, gandeste in termeni de energie, vibratie si frecventa.” Pe deasupra, fizica ne demostreaza ca totul este energie: corpul fizic este de fapt energie, gandurile, vorbele, sentimentele sunt si ele energie, totul este energie. Aspectul fizic al lucrurilor este doar o extensie a aspectului energetic. Cred ca acesta este cel mai simplu mod de a intelege ce s-a intamplat in Clubul Colectiv. Ce fel de energie cauzeaza distructia, devastarea, groaza, durerea, conflictele si ura? Cu siguranta ca nu energia pozitiva, energia iubirii!

Tot ceea ce există în jurul nostru: fiecare tablou, fiecare poza, fiecare film, fiecare semn, fiecare melodie, fiecare eveniment este o fereastră către o anumită dimensiune energetică, vibrațională. Când noi ne concentrăm atenția asupra uneia dintre acestea, ne conectăm cu acea vibrație, iar la nivel subconștient intrăm în acea vibrație. Din păcate, când se promovează anumite melodii care te conectează cu dimensiunile joase de existența și, mai ales când lucrul acesta se face în grup, oamenii se deschid acelor vibrații, invită acele vibrații să treacă prin ei, deconectându-se de la energia pozitivă care îi protejează și astfel se poate ajunge la ceea ce s-a ajuns în acel club din București. Ei au devenit vulnerabili la acele vibrații joase, indiferent de cum a început acel foc: dacă a fost un accident sau a fost un act premeditat, iar vulnerabilitatea clubului respectiv in ceea ce priveste normele de siguranta nu au facut decit sa amplifice dezastrul.

Noi, ca oameni, nu suntem conștienți de ceea ce facem, de pericolele la care ne expunem atât ca oameni cât și ca și conștiințe. Cu toții trebuie să devenim mult mai conștienți de aspectul energetic, subconstient al lucrurilor și să ne redirecționa atenția către ceea ce ne poate ajuta să creștem, sa evoluam si să rămânem în siguranță. Din punct de vedere al aspectul fizic al lucrurilor, este foarte dramatic ceea ce s-a întâmplat acolo, dar mai există și aspectul de la nivel subconștient. Când acele fluxuri sau râuri de energii de vibrație joasă sunt invitate prin atitudinea noastră și ajungi să fii scos din viata fizică,  ele pot chiar să te prindă în vâltoarea lor.

Ceea ce putem noi face este să ne rugăm Arhanghelilor Mihail și Gavriil să caute acele suflete și să le ducă înapoi la Lumină dacă nu au ajuns încă acolo. Arhanghelii sunt conștiințe pur pozitive, omniprezente, sunt ghizii spirituali ai fiecărui om din partea tarâmului angelic, ca să folosesc termeni religioși, și au rolul de a proteja sufletele încarnate de energiile de vibrație joasă. Ca urmare, ei sunt cei mai în măsură să ajute acele suflete să se întoarcă în Lumină.

De asemenea, mai putem ajuta prin a trimite lumină oamenilor îndurerați din familiile celor disparuti și prietenilor lor, pentru că, din păcate, fiind doborâți de suferință și ei se deschid vibrațiilor joase ale durerii și suferinței, și au nevoie de ajutorul nostru atât la nivel uman cât și la nivel de suflet. Asa ca haideti sa ne imaginam cum îi îmbrăcam in lumina albă și iubire, rugandu-ne si pentru ei sa fie protejati de Arhangheli, sa-i curete de energia durerii si sa le dea puterea de a trece peste aceasta tragedie. In plus fata de toate acestea, putem să ne rugam Arhanghelilor să aiba grija și de sufletele rănitilor, sa-i duca la Lumina si pe ei ca să se curete acolo de energii și să se încarce cu energie pozitiva pentru a se vindeca mai repede. Este posibil că si sufletele lor să aiba înca probleme mari la nivel subconstient. Cei care stau cu ei si personalul medical nu ar trebui sa se lase doboriti de durere pentru ca, cu durerea lor, le-ar putea îngreuna întoarcerea în corp si vindecarea. Le-ar fi de foarte mare folos daca le-ar pune înregistrarea pe care am facut-o de ghidare în Lumina când ei sunt pe patul de spital și chair când ajung acasă, pentru a-si accelera vindecarea. Iată înregistrarea.

Sper ca ceea ce s-a întâmplat în acel club să fie o lecție pentru foarte mulți oameni. Avem de învățat înca multe și cel mai important este să realizăm că vibratia pe care ne focalizam este vibrația pe care o aducem în sufletul noastru și-n jurul nostru.

Una dintre cele patru legi fundamentale ale universului este: energia pe care o cream este energia pe care o experimentam. Este si una din legile fizicii. Legea atractiei spune la fel si ideea poate fi formulata in mai multe feluri: actiune si reactiune, culegem ceea ce semanam, etc. Multă lume se limitează doar la aspectul fizic al lucrurilor, neînțelegând ca aspectul fizic este doar o extensie a aspectului energetic. Fiecare lucru pe care il facem in viata are consecinte. Ceea ce cerem cu energia pe care o cream ni se da. Din păcate Halloween-ul, așa cum este sărbătorit peste tot în lume, este sărbătoarea energiilor de vibrație joasă (energiilor negative) și noi, devenind încântați sau entuziasmați de această sărbătoare, invităm acele valuri sau fluxuri de energii negative în viața noastră, expunându-ne lor.

Cu siguranta ca vor fi cei care vor disemina energia negativa care a scos din viata fizica acele constiinte, acele suflete frumoase, ca din pacate oamenii cad cu usurinta in plasa egoului negativ care se afla in mintea tuturor. Ar trebui sa ne luam responsabilitatea pentru faptele noastre, sa invatam din aceste greseli dramatice si sa luam masuri pentru a repara ce se poate repara si a preveni astfel de situatii intr-un mod cat se poate de pozitiv si constructiv. Sa transformam frustrarea, tristetea si minia ce le simtim in suflet in sentimente pozitive pentru ca o transformare pozitiva sa iasa din acest prapad. Presa de obicei profita din plin imprastiind si generand durere, suferinta, minie si asa mai departe, care se propaga precum undele de apa din punctul in care se arunca o piatra in apa, doar ca este vorba de un ocean de energie.

Una din cele mai importante lectii pe care le avem de invatat in viata este sa reusim sa facem distinctia intre energia pozitiva si cea negativa si sa ne deschidem doar celei pozitive daca vrem sa avem o viata pozitiva.

Ramane la alegerea fiecaruia ce vrea să facă cu viața lui, dar, din pacate, unii oameni sunt luati de val urmandu-i pe alții. Sper  să învățam cu toții din aceste evenimente, sa ne transformam sentimentele negative in sentimente pozitive și să facem așa încât lucruri de acest gen să nu se mai repete niciodată.

Trimitand multa iubire si lumina sufletelor frumoase care isi cauta acum drumul spre casa noastra eterna,

Dr. Elena Gabor, CI, CMHt
Autoarea cartii “Acasă la Arborele Vieții”
www.facebook.com/pages/Dr-Elena-Gabor-Medical-Hypnotherapy
www.youtube.com/ DrElenaGabor
www.twitter.com/DrElenaGabor

About Elena Gabor

drelenagabor@yahoo.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Ce putem învăța din tragediile vieții?

  1. dan says:

    Cred ca lumina, dragoste si compasiune, ar trebui transmisa, inclusiv asupra tuturor negativistilor si asupra tuturor celor ce intretin acest haos al declaratiilor furibunde si acuzatoare. Suntem cu siguranta ceea ce gandim si ceea ce gandim este de fapt, aportul nostru energetic, pozitiv sau negativ in Univers. Noi suntem cocreatori prin insasi scanteia divina sadita in noi, iar comportamentul nostru fara discernamant, aduce acest fel de manifestari. Multumesc, pentru articolul Dvs. Sa ne rugam, e tot ce trebuie sa facem.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s