Cine suntem? De unde venim? Care este scopul vietii? Cum ne putem vindeca cu adevarat bolile? Cartea “Acasă la Arborele Vieții”- Introducere in stiinta subconstientului de Dr. Elena Gabor

Acasa la Arborele vietii
Cine suntem? De unde venim? Care este scopul vieții? Iată întrebări care au frământat omenirea de milenii.
Publicata in iulie 2015 în Romania și  în 2013 în SUA, cartea “Acasă la Arborele Vieții” răspunde multora dintre întrebările de acest gen, printre care:
* De ce nu ne amintim de unde am venit?
* Care este scopul nostru pe Pământ?
* Ce sunt, de fapt, bolile și cum ni le putem vindeca?
* De ce există suferință pe Pământ?
* Ce se întâmplă în timpul somnului?
* Unde mergem, ca si constiinta, după moartea fizică? Cum este acel univers și ce facem acolo?
* Care este diferența dintre suflet (subconstient) și spirit (supraconstient) si ce se intampla la acele nivele existentiale?
* Exista ghizi spirituali, si daca exista, ce si cine sunt ei și care este rolul lor?
* Exista o sursa a vieții sau Dumnezeu și daca intr-adevar exista cum o putem accesa?
* De unde vin sufletele al căror număr crește constant?
* Care este viitorul planetei noastre?
cartolina
“Acasă la Arborele Vieții”, care poate fi procurata de pe situl http://www.farmamedia.ro/acasa-la-arborele-vie-ii.html, este o carte de pionierat care aruncă o lumină asupra misterelor conștiinței, vieții și ale morții și asupra rădăcinilor cauzale ale multor boli fizice și psihice. În această carte sunt prezentate patru călătorii extraordinare de descoperire de sine și de vindecare din tulburări severe (depresie, gânduri de suicid, anxietate, insomnie, etc.) fără folosirea medicamentelor.
IMG_1432 Acasa la Arborele Vietii
Tehnicile de pionierat folosite de Dr. Elena Gabor pentru explorarea nivelului subconștient și supraconștient ale minții  i-au ajutat pe cei patru eroi ai cărții să deschidă căi noi și neprevăzute în tărâmul fascinant al vieților anterioare și al Vieții de Apoi, să exploreze universul din care toate sufletele provin (numit “Acasă” în această carte) și să acceseze Sursa Vieții.
.
.
Iată un articol care conține și înregistrări audio de la lansarea cărții apărut în presă, în legătură cu de cartea mea “Acasă la Arborele Vietii”
.
.
.
 Reacția cititorilor la adresa cărții “Acasă la Arborele Vieții”
.

            “Aceasta este cea mai bună carte pe care am citit-o vreodată. Mi-a schimbat viața!”

Helen B., Statele Unite ale Americii

            “Pot spune cu sinceritate că nicio altă carte nu m-a afectat atât de profund ca aceasta. Conținutul ei este neprețuit!”

Steven Graham, California, Statele Unite ale Americii

            “Cartea aceasta este o revelație, o carte iluminantă care mi-a răspuns la multe întrebări despre viață și existență. Călătoriile de explorare a subconștientului și înțelepciunea dobândită sunt absolut incredibile.”

VJ., Statele Unite ale Americii

“Mi-a plăcut foarte mult această carte. Am învățat multe despre autovindecare și despre cum putem trăi o viață abundentă și fericită. Mi-a schimbat perspectiva asupra scopului meu în viață.”

AJ., Ford Meade, Maryland, Statele Unite ale Americii

            “Aceasta este cea mai bună carte pe care am citit-o în ultima perioadă de timp. Sunt recunoscătore pentru ea, m-a ajutat enorm.”

Rachael, Statele Unite ale Americii

            “Această carte mi-a schimbat viața. Accesibilitatea supraconștientului pe care cartea o introduce ar putea schimba într-o zi industria medicală și psihiatria.”

Janel Hartwell, Puerto Vallarta, Mexic

            “Cine a știut că te poți vindeca fără medicamente și terapie la nesfârșit? Se pare că subconștientul și supraconștientul dețin răspunsurile la problemele noastre. Doctor Elena Gabor face o muncă genială care poate schimba lumea.”

Robin L., Maple Valley, Washington, Statele Unite ale Americii

            “Această carte este scrisă din inimă și din suflet și, într-un mod simplificat, răspunde la multe întrebări. O recomand cu căldură atât celor care au citit cărțile scrise de Michael Newton, Brian Weiss etc., cât și celor necunoscători într-aceste subiecte.”

CA., Descanso, California, Statele Unite ale Americii

            “Cartea aceasta mi-a oferit răspunsuri la întrebări pe care le-am avut de-o viață. Fiind un cunoscător al muncii lui Edgar Cayce pe care l-am studiat de-a lungul a multor ani, m-am întrebat adesea unde este următorul Cayce? Deși doctor Gabor nu primește informații în același mod în care el o făcea, ea este în măsură să stabilească contacte directe cu nivelurile superioare de conștiință prin intermediul pacienților săi. Folosind informațiile primite, ea a reușit să ajute oameni cu probleme fizice și emoționale foarte grave. Este într-adevăr o carte extraordinară!”

Terry T., Washington, Statele Unite ale Americii

            “Mă consider bine informată în domeniul vieților anterioare și al perioadei dintre încarnări, dar această carte mi-a oferit o bază de date și o înțelepciune mult dincolo de ceea ce am citit până în prezent.”

Crystal Reed, Santa Monica, California, Statele Unite ale Americii

            “Aceasta este o carte extraordinară pe care nu am putut s-o pun jos. M-a făcut să mă gândesc la conceptele abordate mult timp după ce le-am citit. Are și câteva părți uluitoare, de rămâi cu gura căscată!”

Sal Massimini, Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii

            “De-a lungul timpului, am citit o mulțime de cărți aparținând acestui gen, dar rar poți găsi o carte ca aceasta, ale cărei cuvinte să poată fi literalmente simțite ca fiind adevărul. Am fost profund impresionat de această carte iluminantă și înălțătoare. Merită un loc pe raftul puținelor cărți pe care, personal, le consider a fi cele mai bune.”

PG., Pittsburgh, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii

Advertisements

About Elena Gabor

drelenagabor@yahoo.com
This entry was posted in Carti. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s